11 juli 2016

Cursussen

Puppy-cursus: Luisteren is leuk

Deze cursus is bedoeld voor pups vanaf 8 weken. In deze cursus leert uw pup en u vooral veel over de opvoeding want deze start zodra de pup bij u thuis is. Gehoorzaamheid-oefeningen zijn vaak saai daarom maken wij luisteren leuk. Ook komen socialisatie oefeningen in deze cursus aan bod.  Elke minuut van de dag leert de pup en laat u nu gelijk goed beginnen.

Klik hier voor meer info


Puppysocialisatie-cursus: Luisteren is leuk

Dit is een  cursus wat bestaat uit 1 les en is te combineren met de puppy-cursus. Het is een soort puppy-gym. In deze cursus leert uw pup bewust wording van zijn lijfje, socialisatie met verschillend materiaal en oppervlaktes enzovoorts.

Klik hier voor meer info


Jonge hondencursus: Luisteren is leuk

Deze cursus is bedoeld voor honden wat de puppy-cursus gevolgd hebben. In deze cursus leert uw jonge hond op een keer roepen naar u toe te komen, het wandelen zonder trekken, contact hebben met het baasje ook buitenshuis en zelfbeheersing en nog heel veel meer.

Klik hier voor meer info


Basiscursus: Luisteren is leuk

Deze cursus is bedoeld voor honden wat nog geen training of cursus gevolgd hebben. In deze cursus komen de volgende oefeningen aan bod: dat de hond op een keer roepen van zijn naam naar u toe komt, het wandelen zonder trekken, contact hebben met u ook buitenshuis en zelfbeheersing en nog heel veel meer.

Klik hier voor meer info


Gevorderde cursus: Luisteren is leuk

Deze cursus is voor honden wat de jonge honden cursus of de basis cursus gevolgd hebben. Ook is het een leerzame cursus als u al langer met uw hond traint, want trainen kan een hondenleven lang door gaan. In deze cursus worden de oefeningen uitgebreid. Ook wordt er een begin gemaakt aan sport en spel zoals behendigheid en hoopers.

Klik hier voor meer info


Workshop kind en hond:

Leert uw kind bewust om te gaan met de viervoeter in huis. Wat vindt de hond nou echt leuk? En hoe kan uw kind de hond  iets leren? Op zulke vragen krijgt uw kind antwoord.

Klik hier voor meer info