Corona hoe gaan wij ermee om

Corona het raakt ons allemaal, maar wij laten ons niet kennen en gaan gewoon maar door.

OP advies/ verzoek van de gemeente Venray mag ik geen lessen geven.

Wel geef ik online cursussen, telefonische begeleidingen inclusief verslag over jullie hulpvraag.

Ik heb ervoor gekozen niet een  standaard online programma te gebruiken, maar het persoonlijk te houden, toch een gevoel dat ik er dicht bij ben als het nodig is.

Iedere hond/pup is anders, iedere situatie is anders. Uit ervaring weet ik dat er niet een manier is die werkt, maar alleen de manier die bij jou , jouw hond en de situatie past.

We gaan samen op zoek wat voor jullie werkt, waar jij je goed onder voelt, de hond zich goed onder voelt. Het welzijn van de hond is hier wel belangrijk, en dat het voor jullie haalbaar is.

De cursussen zijn opgebouwd uit documenten die wel standaard zijn. maar daarnaast ook wekelijks persoonlijke begeleiding via telefoon, mail, app wat voor jullie werkt. Van deze persoonlijke begeleiding maak ik een verslag die ik jullie toestuur. Er zullen opdrachten toegestuurd worden die als doel hebben jouw hond beter te gaan begrijpen, deze opdrachten zijn op maat gemaakt voor jullie situatie, dus geen standaard zit en af.

 

Geen behoefte aan een cursus maar wel een vraag over jouw hond, de voeding die hij krijgt, dat je iets niet begrijpt van jouw hond. Hoe een massage werkt. Hoe je het best met de hond om kan gaan in deze tijd.  Dan hoef je geen cursus af te sluiten dan spreek je met mij een bel afspraak af of een andere vorm van persoonlijk contact.  Dan is het een vrij bedrag wat je mij mag overmaken, ik begrijp dat meer het nu financieel moeilijk hebben net als ik.

 

Wie weet tot snel

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *