29 juli 2021

Cursus Horen, zien en ruiken

Een cursus waarbij ik jou meeneem in het intuïtieve contact en omgang met Jouw hond.

Wat verteld deze hond? Dat ga ik jou graag leren in deze cursus

Heb je ook wel eens dat gevoel als je jouw hond aankijkt dat je een bepaald gevoel krijgt of dat je weet dat hij of zij zich een dagje niet zo lekker voelt. Dit is vaak wat wij vanzelfsprekend vinden en niet bewust van zijn dat dit ook intuïtief contact is.

Horen, zien en ruiken de naam van mijn hondenschool die ik zo’n 7 jaar geleden bedacht, toen wist ik niet wat ik nu wist. Nu 2021 is het moment dat ik dan toch ga doen wat ik 7 jaar geleden onbewust wist. Vertalen wat jouw hond wilt duidelijk maken

Jouw hond communiceert de hele dag door met ons, soms is zijn communicatie duidelijk zoals dat die blij rond dartelt als je de wandelschoenen aan gaat doen. Vaak is er ook communicatie die wij missen of verkeerd opvatten of de hond probeert ons iets duidelijk te maken en wij begrijpen hem niet. Dit komt omdat wij teveel in ons hoofd zitten, veel willen onderbouwen en alles willen benoemen met woorden wat we zien. Hierdoor schakelen we veel zintuigen uit, waardoor de communicatie niet meer vloeiend binnen komt Hoe vervelend is het voor jou als je je niet begrepen voelt?

Zie je de wijze blik van deze wijze hond, dit is Aki hij heeft mij mooie leerzame en wijze lessen mogen leren. Met hem en Daan begon het communiceren met dieren

Wat houd het in en hoe gaat het in zijn werk

Jij stelt in het bij zijn van jouw hond de vragen die je voor hem/haar hebt. Ik stem mij af op zijn energie en geef door wat de hond aan jouw wilt vertellen. Ik krijg de informatie van de hond binnen door weten, horen, voelen, zien. Deze vertaalslag maak in dan naar jouw en krijg je advies hoe om te gaan met de informatie.

Kosten

Omdat dit voor vele een hele nieuwe benadering is je hond mee betrekken in een hondenschool les bied ik deze cursus voor een introductie prijs aan voor 45,- per uur.

Klik hier voor contact

Daan mijn leermeester die graag mee helpt in het contact met jouwhond