17 mei 2019

Cursus wandelen aan een ontspannen lijn

privélessen wandelen aan een ontspannen lijn.

 

Dat de hond trekt is een van de grootste ergernissen van de gemiddelde hondenbaasjes.
Jullie hebben alles al geprobeerd, stilstaan als de hond trekt, hond omkopen met voer, terug de andere kant op als de hond trekt, misschien gecorrigeerd.
Maar is het trekken eigenlijk wel het probleem of is het zo dat de hond niet om kan gaan met afleidingen?
Een andere hond waar hij perse heen moet, een heerlijk luchtje, de leuke buurvrouw waar hij normaal een koekje van krijgt, of wilt die even aan het plasje ruiken van de andere hond van de straat verder op? Als de hond dit eerst leert dan zou het wandelen al een stuk makkelijker al gaan. Daarom gaan wij niet alleen aandacht besteden aan het wandelen, maar vooral de hond leren omgaan met verleidingen. Wij hebben hier een nieuwe methode voor.
We starten eerst met de hond  in een omgeving met zomin mogelijk afleiding.  Hier gaan we de  hond leren wat wij graag willen wat hij moet doen met de afleiding. In de loop van de lessen gaan we steeds meer afleiding toepassen. En dan komt ook het wandelen aan bod.
wij bieden dit liever in privélessen aan omdat iedere hond anders met afleidingen omgaat. De timing van de beloning is heel belangrijk,  elk hond leert op zijn eigen tempo. Om dat ik alle aandacht aan jullie kan bieden bereiken we sneller resultaat.

Kosten van de privéles is 25 euro voor een uur.
jullie kunnen zelf kiezen hoeveel lessen jullie nodig hebben. Maar gegarandeerd na de eerste les ben je nog trotser op je hond dan dat je al was op hem.

 

klik hier voor het contact formulier

of bel met 0651990363