17 april 2020

Voeding

De begeleiding is dan ook gericht op voeding. Alleen wil ik voeding nog verder uitdiepen en neem daar ook een stukje ontvlooien, ontwormen op een natuurlijk manier in mee.

Waarom ik deze begeleiding aan bied als hondenschool?

Dit komt door mijn eigen hond Daan. Daan is ernstig ziek ( epilepsie, schildklier, stijve spieren en nog meer) geweest, helemaal opknappen zal hij niet doen, maar ik weet wel dat hij zich goed voelt.

Dat hij zich nu goed voelt komt mede door Voeding. Voeding is belangrijk voor de gezondheid, maar ook voor het gedrag. Alle ziektes beginnen in de darmen. Gedrag kan alleen veranderen als de darmen goed zijn.

Door Daan ben ik mij dus gaan verdiepen in voeding, dit vond ik zo interessant dat ik diverse cursussen ben gaan volgen en deze informatie wil ik graag in deze cursus met jullie delen.

De begeleiding is niet bedoeld voor honden die al kampen met grote problemen.  Deze kan ik wel doorsturen naar mijn docent.

De begeleiding is bedoeld voor mensen die zich meer willen verdiepen in goede voeding voor de hond.

zuurtegraad, darmflora, goede vetten, groentes wel of niet zijn onderwerpen die aan bod komen.

De hond is bij deze begeleiding erbij en mag van verschillende hapjes proeven. Verschillende gezonde groente/kruiden worden aangeboden.

Naast voeding krijg je advies voor een natuurlijk middel tegen vlooien en teken, en ontwormen.

Kosten van deze begeleiding zijn 35,- euro