20 oktober 2021

In verbinding met jouw hond

Ben jij geïnteresseerd in verschillende onderwerpen over jouw hond en om samen met de hond te ondernemen. Dan heb ik een leuk mix pakket voor jullie geheel afgestemd op jullie behoefte en verdieping in jullie relatie. Ook bij gedragsproblemen of voor puppy’s.

Geen gehoorzaamheids cursus, geen straffen en belonen. Verbinding aangaan met jouw hond vanuit andere inzichten ik neem je er graag in mee.

Onderwerpen:

Jouw hond beter begrijpen

Massage voor jouw hond

Samen “ont” moeten en meer verbinding met jouw hond

Speuren en zoeken

wat heeft jouw hond jou te vertellen

  • Jouw hond beter begrijpen

Iedere hond heeft zijn eigen persoonlijkheid, zijn eigen behoeftes en gewoontes, door in te spelen op zijn behoeftes gaan jullie elkaar begrijpen. Jij sluit bij jouw hond aan en jouw hond sluit bij jou aan vanuit hieruit ontstaat een verbinding vanuit vertrouwen en respect.

In deze les gaan we aan de slag met elkaar begrijpen, wie is jouw hond, welke behoeftes en gewoontes heeft hij en hoe kunnen jullie bij elkaar aansluiten.

Wist je dat het meeste ongewenste gedrag voortkomt uit elkaar niet begrijpen

  • Massage voor jouw hond

Een massage heeft verschillende voordelen, jullie relatie versterkt, je kunt jouw hond helpen met zijn stress los te laten, kunt hem ondersteunen in spannende situatie, en je kunt zelfs zijn gedrag ermee beinvloeden.

In deze les neem ik jullie mee in de massage, naar deze les kun jij jouw hond een heerlijke massage geven en ondersteunen in situaties.

doormiddel van massage wordt het stofje oxytocine aangemaakt dit zorgt voor meer verbinding tussen jullie beide.

  • Samen “ont”moeten en meer verbinding tussen jou en jouw hond

Steeds meer verwachten we van onze honden en daarnaast ook van ons zelf. Iedereen heeft wel een mening over hoe wij met onze hond moeten omgaan. Vanuit mijn kant kan het veel eenvoudiger. Als je het eenvoudiger maakt wordt het vanzelf eenvoudig. Er ontstaat dan een verbinding vanuit vertrouwen en respect waarbij ieder zich zelf kan en mag zijn.

Deze les gaan we ook met jouw als eigenaar aan de slag wat zijn jouw gedachtes, en wat voor invloed hebben deze op jouw hond

In deze les neem ik jullie mee in activiteiten wat je samen met jouw hond kan ondernemen zonder al het moeten erbij. Wacht dacht je van samen ontspannen en zo nog dichter bij elkaar komen en voelen wat de ander nodig heeft.

Als je je ontdoet van al het moeten zie je pas wat echt belangrijk is

  • Speuren en zoeken

Honden zijn neusdieren en vinden het geweldig om met hun neus aan het werk te mogen gaan. Iedere hond kan speuren en vindt het vaak ontzettend leuk.

In deze les gaan we de bossen in en gaan we aan de slag met zoek en speuractiviteiten die bij jouw hond past. Na deze les kun je zelfstandig met jouw hond speuractiviteiten doen in de bossen.

Speuren is goed voor het zelfvertrouwen en oplossingsvermogen van de hond

  • Wat heeft jouw hond jou te vertellen

Honden communiceren de hele dag door met ons alleen vangen wij dit niet altijd op of weten niet meer hoe. De communicatie verloopt via telepathie dit is de manier hoe dieren met elkaar communiceren. Wij hebben dit vermogen ook alleen moet dit weer even aangewakkerd worden.

In deze les neem ik jou mee in wat jouw hond jou te vertellen heeft en hoe jij dit ook kunt ontwikkelen. Misschien schuilt er wel een waardevolle les in voor jullie.

In de stilte hoor je het meest

Hoe ziet de cursus eruit:

De cursus bestaat uit een aantal lessen die bestaan uit 5 verschillende onderwerpen met eventuele eigen inbreng. De lessen vinden plaats bij jullie thuis of in een stukje natuur.

Het aantal lessen is zelf in te delen zo kunnen we verschillende onderwerpen op 1 dag plannen.

Kosten

  • 1 les van ruim 3 uur zodat we verschillende onderwerpen in alle rust kunnen behandelen

145 euro (oktoberactie 120,- euro) inclusief naslag werk

  • 3 lessen van ruim 1,5 uur verschillende onderwerpen verdeeld over 3 dagen

175,- euro (oktober actie 145,- euro) inclusief naslagwerk

  • 5 lessen van ruim 1 uur alle tijd nemen voor één onderwerp dan is dit de beste mogelijkheid

250 euro (oktober actie 210 euro) inclusief naslagwerk

  • Interesse in een los thema, vraag naar de mogelijkheden

Prijzen zijn exclusief reiskosten: 25ct per km vanuit Meijel

Neem contact op voor aanmelden of bij meer informatie:

via onderstaand formulier of bel naar 0651990363 een WhatsApp bericht mag ook op dit nummer.

Werkgebied:

Venlo, Meijel, Helden, Someren, Asten, Neerkant, Ospel, Weert

en alle gebieden in een straal van 30 km vanuit Meijel

Recenties

Ik heb de lessen als zeer prettig en leerzaam ervaren Cindy kijkt met andere ogen naar de hond en dit heeft mij anders laten inzien in het “probleem” van onze hond.

Petra Lucassen – Venlo

Spannend, nieuwgierig dat was ik voor deze benadering voor onze puber van 9 maanden, geen gehoorzaamheid? maar wat dan wel? Al na de eerste kennismaking waren deze vragen weg. Onze puber mocht gewoon puber zijn, waardoor we anders naar zijn gedrag zijn gaan kijken. De massage heeft ons geholpen meer rust in het puberlijfje te krijgen. Minder in zijn kop, meer in zijn lijf!

Marcel – Weert

Wat een leuk aanbod en diversiteit, ik was al een tijd op zoek naar een andere benadering voor onze hond Soof. We hadden al veel geprobeerd maar niks hielp ons. We begrepen elkaar niet. Hier hebben we met Cindy dan ook meer aandacht aan besteed. Zij is erg flexibel en heeft oog voor wat eerst belangrijk is en gaat dan ook buiten de lijntjes denken zoals ze zelf zegt. Dat maakt haar juist uniek en worden de hond en mens echt gezien en gehoord zo ben ik en mijn hond tijdens de lessen steeds dichter naar elkaar toe gegroeid op onze eigen manier.

Mariëlle – Soof – Asten