18 september 2018

lestijden

Lestijden

Wij geven onze groeps lessen 6 dagen per week. Behalve op vrijdag is er geen les.

Doordeweeks voornamelijk in de avonduren vanaf 18.00 of in de ochtend uren en in de weekenden vanaf 8.30 uur.

Er staat geen lesrooster op onze website omdat wij met instroom werken en in groepjes van maximaal 4 honden werken waardoor de groepen snel vol zitten. Is er een groep vol dan zal er op een andere dag of tijd een nieuwe groep starten.

De eerste 2 lessen zijn privélessen Deze dagen en tijden zijn dan in overleg. Naar deze 2 lessen kunnen jullie verder gaan doormiddel van groepslessen of lossen privélessen. Bent u zelf  flexibel in dagen is er meestal wel een plaats in een groep.Is er geen plek op uw voorkeurs dag kunt u losse lessen volgen zodra er plek komt op uw voorkeurs dag kunt u dan aansluiten in de groep.

Liever door gaan met privélessen en nog meer aan jullie eigen doelen en wensen werken, sneller resultaat boeken minder lessen nodig. Is dit zeker ook mogelijk.

 

Ook is er een mogelijkheid een flexibele cursus te volgen als u bijvoorbeeld wisselende werktijden heeft. Kijk hiervoor onder het kopje flexibele puppy/basis cursus.

 

Ben je in een groep gestart dan zijn de lessen wekelijks op deze dag en tijd.

 

Wil je weten waar er nog plaats is in onze puppycursus, beginnerscursus, vervolgcursus dan kunt u mij mailen via info@horenzienenruiken.nl of bellen op 0651990363 of vul het contact formulier in op deze website.