15 augustus 2020

Samen naar Balans

Wanneer samen naar balans?

  • U wilt de oorzaak van bepaald gedrag of bepaalde klachten op een holistische wijze aanpakken
  • U heeft al veel geprobeerd, maar niets hielp echt langdurig
  • U wilt onderzoeken wat er op alle niveaus bij uw hond speelt

Waarom samen naar balans?

Mijn eigen ervaring met honden (klik hier voor mijn verhaal) heeft mij op het pad gezet van een holistische aanpak. Holistisch is afgeleid van het griekse woord holos en betekent “geheel”. Bij een holistische benadering gaat men uit van drie “lagen”: fysiek,  emotioneel en energetisch. Alle drie de lagen zijn van belang om een echte balans te kunnen bereiken. En daarbij gaat het niet alleen om de hond, maar ook om de eigenaar, omdat die samen één systeem vormen.

Aki, een Akita kruising, heeft mij geleerd wat de invloed was van mijn eigen gedrag, lichaamstaal en emoties. Ik ontdekte dat hij alleen in balans kon komen als ik die balans ook zelf wist te bereiken.

En mijn hond Daan, een Nova Scotia Duck Tolling Retriever, heeft mij echt gestimuleerd om anders naar honden te kijken en ermee te gaan werken. Daan was ernstig ziek en had onder andere epilepsie en schildklier problemen. Ik wilde alles doen om hem te helpen. Dankzij hem heb ik mij verdiept in onder andere voeding, bach bloesems en de bijzondere werking van massage. Daarnaast ontdekte ik de kracht van energetisch werken.

Welke ondersteuning bied ik?

(klik op de onderdelen voor meer informatie)

Meer weten of een afspraak maken? Klik hier om contact op te nemen.