24 oktober 2020

Balans traject

Holstische aanpak voor het beste resultaat

Wilt u uw hond helpen om beter in balans te komen? Dan ga ik graag met u aan de slag. In het balans traject gaan we gezamenlijk onderzoeken wat er nu echt speelt en wat de diepliggende oorzaken zijn van bepaald gedrag of bepaalde klachten. Ik kijk op alle niveaus naar wat uw hond nodig heeft en hoe u hem daarbij kunt ondersteunen.

Omdat u en uw hond één team vormen is dit een gezamenlijk proces. We kijken in het traject dan ook zeker naar uw behoeften. Waar loopt u tegenaan in de omgang met uw hond? Welke gedachten en emoties heeft u? Wat wilt u bereiken en waarom is dat tot nu toe onvoldoende gelukt? Hoe kunnen bepaalde patronen of blokkades het beste doorbroken worden?

Het traject is een avontuur waarin u samen met uw hond op reis gaat.  Tijdens deze reis wordt uw unieke band verder versterkt zodat u nog beter met elkaar kunt samenleven.

Honden communiceren door middel van lichaamshouding en energie. Zij reageren ook op onze lichaamstaal en onze emoties, op wie we zijn en wat wij doen. Ik kan u ondersteunen in het uitstralen van de juiste energie en in het verbeteren van uw non-verbale communicatie met uw hond.

Elke hond en elke eigenaar is uniek, dus van te voren valt niet te beschrijven hoe het traject er precies uit zal gaan zien. Elk traject is maatwerk en specifiek afgestemd op de behoeften van hond en eigenaar. Wel kan gesteld worden dat in elk traject gestreefd wordt naar (meer) rust en ontspannenheid. Dit is namelijk een hele prettige basis gemoedstoestand voor zowel hond als mens.

Het traject is bedoeld voor honden van alle leeftijden en is ook zeker interessant voor pups. Het traject is geschikt voor honden met en zonder hele duidelijke klachten of problemen. Mocht tijdens het traject blijken dat er dingen spelen die buiten mijn expertisegebieden vallen dan verwijs ik voor (aanvullend) advies door naar andere deskundigen (zoals bijvoorbeeld een goede dierenarts, fysiotherapeut of osteopaat).

Onderdelen die in het traject aan bod kunnen komen:

Het traject bestaat uit 3 of 5 sessies van 1,5 uur bij u thuis.

De kosten bedragen voor 3 sessies: 150 euro

De kosten bedragen voor 5 sessies: 225 euro

De prijzen zijn exclusief reiskosten van 25 ct/km.

Wilt u uw hond helpen om meer balans te krijgen? Klik dan hier om contact op te nemen.