29 juli 2021

Thema lessen

 • Anders leren omgaan met jouw hond

De les is erop gericht om jouw te leren de hond als individu met eigen behoeften en mogelijkheden te zien. De hond leren begrijpen en de kans geven zich te ontwikkelen tijdens zijn leven.

Mijn uitgangspunt in mijn lessen is: Als je het voor jezelf en de hond eenvoudiger maakt wordt het vanzelf eenvoudig hier wil ik jullie graag in meenemen als je verwacht dat jouw hond nog verschillende cursussen nodig heeft of dat je anders wilt kijken met het samenleven met jouw hond dan gehoorzaamheid dan is deze thema les een echte aanrader!

 • Mens en hond

In deze les verdiepen we ons in de communicatie, gevoelens en emoties tussen mens en hond. Steeds meer realiseren mensen zich hoeveel invloed onze gedachten en emoties hebben op onze honden. Welk deel van het gedrag wordt nu door jou beïnvloed?

Wil je samen meer in balans komen met jouw hond. Op een ontspannen manier werken aan jullie hulpvragen op een unieke manier zonder training maar gericht op er meer zijn dat is deze thema les zeker een aanrader.

 • Omgaan met angst

Is jouw angstig, voor harde geluiden, andere honden, alleen thuis te zijn etc. Vanuit deze thema les bekijken we angst vanuit verschillende invalshoeken en gaan we op zoek hoe we de hond kunnen ondersteunen om met de angst om te gaan en zelfs te laten verdwijnen.

 • De hoog gevoelige hond

Net als bij mensen zijn er ook honden die gevoeliger zijn als we er een naam aan willen geven noemen we het al snel een HSP hond. Hoe ga je nu met deze honden om wat hebben ze van je nodig zodat ze zich gelukkig voelen en meer op hun gemak zijn.

Een hondenmassage kan helpen als jouw hond stress, angst, onrust, trekt aan de lijn of andere gdragsproblemen ervaart of wil je jouw hond lichamelijk ondersteunen of wil je juist doormiddel van massage jullie relatie nog meer verbeteren. Zoals je kunt lezen massage heeft verschillende voordelen tijdens deze thema les besteden we hier veel aandacht aan.

Een hond heeft een eigen persoonlijkheid met zijn plus en minpunten net als een mens, doormiddel van jouw hond beter te leren kennen kan je jouw hond nog beter begrijpen en begeleiden.

Wil je graag dat jouw hond meer ontspannen is of zoek je een manier om jullie relatie te verbeteren of een bezigheid samen met de hond waar iedere hond van houd er samen ZIJN meld je dan aan voor deze ontspannende thema les.

 • Lekker bezig zijn uurtje (activiteiten passend bij jou en jouw hond) Bij jullie thuis of op locatie

Op zoek naar een activiteit om samen met jouw hond te doen die bij jullie beide aansluit. Waarvan je niet afhankelijk bent van een cursus maar prima naar deze thema les zelf samen mee verder kan bij jullie thuis. Zoals speuren, trucjes, behendigheid, gewoon lekker bezig zijn en dan geheel afgestemd op jou en jouw hond. Maak vandaag nog een afspraak bij mij.

Wil je graag meer weten over geschikte hondenvoeding voor jouw hond, en wil je meer weten wat voor invloed voeding op gedrag heeft ik vertel je er graag meer over.

Heeft jouw hond een disbalans en uit zich dat in verlatingsangst, agressie, angst, onzekerheid, blaffen etc dit kan prima ondersteund worden door middel van natuurlijk middelen geheel afgestemd op jouw hond.

 • Speuren en zoeken op een locatie bij jullie in de buurt

Is jouw hond een echte speurneus en ben jij graag in de natuur dan is deze thema les zeker wat voor jullie. Geen wachttijd tot jullie aan de beurt zijn de les is geheel voor jullie twee of gezin.

 • Hier komen op een locatie bij jullie in de buurt

Wil jij er meer op kunnen vertrouwen dat jouw hond komt als je hem of haar roept. Ik kijk graag mee aan welke punten we hier nog verbetering in kunnen brengen.

 • Buitenlandse hond

Een buitenlandse hond is vaak niet zomaar een hond uit eigen ervaring kan ik hier over meepraten vaak hebben ze een rugzakje mee of kunnen niet makkelijk mee komen met onze verwachtingen. als ervarings expert bied in dan deze thema les aan voor jou en jouw buitenlandse hond. Een buitenlandse hond heeft vooral nodig dat hij begrepen word.

 • Wat je waarschijnlijk nog niet wist van en over honden

Mijn kennis over honden gaat verder dan theorie die je in boeken leest en nog weten we in mijn ogen nog maar de helft hoe en wie een hond is en wat hij ervaart op welke manier. Zo ben ik altijd op zoek gegaan naar wijsheid en kennis vanuit de hond. We nemen alles nog te makkelijk waar zoals ”of honden wel of geen kleur zien”, ”dat een hond commando’s moet leren”. Bij een levend wezen is niet alles wetenschappelijk te bewijzen en naar een vraag mag altijd weer een vraag komen zo komen we bij wijsheid. Wil je hier nu meer over weten ik vertel graag hier meer over.

 • Thema les inclusief foto reportage

Naast dat ik het heel leuk vindt op met gedrag en alles wat daarbij komt kijken met honden bezig ben. Maak ik ook graag foto’s van ze. Heb jij nou graag foto’s van jouw hond tijdens een trucje of met jouw samen. Combineer dit dan met een thema les.

 • intuïtief communiceren , benieuwd wat jouw hond te vertellen heeft (telefonische of bij jullie thuis) ook contact met overleden honden

Aan deze pagina wordt gewerkt, wilt u al meer informatie of aanmelden neem gerust contact

Klik hier voor een mail te sturen voor meer informatie of voor jullie samen aan te melden!

Prijzen

 • Thema lessen op locatie: 55,- per uur + km vergoeding van 0.25ct km vanuit Meijel. ( oktober actie 45,- per uur)
 • Themalessen combineren is mogelijk we maken een pakket die aan jullie verwachtingen voldoet
 • Pakket van 3 thema lessen verdeeld over 3 dagen 120,- euro + km vergoeding van 0.25 ct vanuit Meijel. Lessen duren dan 1 uur.
 • Themalessen online: 20,- met telefonische begeleiding zonder begeleiding 10,- lessen worden via WhatsApp gestuurd.

Werkgebied

Panningen, Helden, Venlo, Meijel, Neerkant, Roggel, Someren, Asten, Venray, sevenum, Horst aan de maas, en een straal van 30 km vanuit Meijel.