11 augustus 2022

Cursus Hond/pup op komst

Is er een hond opkomst. Een herplaatsing, adoptie hond of een pup. Zoekt u daar begeleiding bij die jullie op weg kan helpen wellicht voordat de hond bij u is of als hij of zij bij u thuis komt.

Doormiddel van dit traject heeft u 4 weken lang iedere dag hulp als dit nodig zal zijn doormiddel van een telefonisch consult of Videobellen en als nodig dat ik bij u thuis of we spreken op een locatie af. Het is dan dus nooit in onzekerheid zitten of wachten tot de volgende les.

Het traject is prima op afstand te doen met mogelijkheid om in de praktijk te gaan ervaren.Voor honden met trauma’s opgelopen in het verleden in dit een prima manier op rustig een begin te maken met begeleiding zodat de hond niet wordt overvraagd. Zelf heb ik ervaring met trauma honden.

Het traject start met een telefonische kennismaking en toegang tot online curssussen. Iedere week plannen we 1 vaste afspraak dat wij elkaar spreken en als nodig is zien.

De kosten van de 4 weken begeleiding bedragen 175,- euro ( augustus actie 105,- euro) moet ik op locatie komen dan komt er per keer een bedrag van 45,- euro bij.

Voor 105,- euro heeft u de gelegenheid 4 weken lang iedere dag telefonisch contact te hebben met een professionel, advies op maat afgestemd op u en de nieuwe hond. Toegang tot 3 uitgebreide online cursussen. ( beter communiceren met de hond, gedrag en emoties, verbinding)

Met garantie voor een hechte band met uw nieuwe kamaraad.

Aanmelden of vragen vul hieronder het contact formulier in.