9 oktober 2022

Informatie en prijzen bloesem remedies consulten en cursus

  • Telefonisch consult Doormiddel van een telefonisch gesprek en (als nodig beeld materiaal wat vooraf wordt toegezonden) stel ik een bloesem remedie samen voor jouw hond, tevens daarbij kan ik advies geven over bepaald gedrag bij jouw hond.

Kosten : 25,- euro( exclusief verzendkosten) vervolg flesje van 30 ml 15,- euro

  • Wandel consult voor jouw hond Tijdens de wandeling observeer ik jouw hond, luister naar jouw verhaal en bekijk welke remedies passend zijn voor jouw hond. Begeleiding tijdens de wandeling is mogelijk.

Kosten: 40,- euro ( wandeling van 45 minuten tot 1 uur) inclusief 30ml flesje

  • Wandel consult voor jou en jouw hond Soms triggert bepaald gedrag van de hond een stukje bij jouw wat aandacht nodig heeft en daar kunnen de remedies jou bij helpen. Ook kan het zijn dat jouw hond het gedrag van jouw spiegelt of zit je even niet lekker in je vel de remedies kunnen jou ook even helpen. Daarnaast kijk ik welk gedrag van de hond is en welke ondersteuning nodig heeft om in balans te komen. Tijdens de wandeling observeer ik gaan we in gesprek en stel ik een flesje voor jou en jouw hond samen.

Kosten: 50,- voor 1 uur en twee flesje van 30 ml.

  • Kant en klare remedie Er zijn kant en klare bloesem bloesem remedies te koop voor angst, paniek, agressie etc
  • Onderaan deze pagina is een overzicht

Kosten: 15,- euro voor een 30 ml flesje

  • Cursus bloesem remedie waarbij ik al mijn kennis over bloesem remedies graag deel ( als je zelf kennis wilt opdoen van bloesem remedies voor mens en hond). Tijdens een wandeling samen met de honden een cursus bloesem remedies volgen. Hoe mooi en praktijk gericht is dat!! Ik deel graag al mijn kennis over de remedies en werking met jou. De honden zullen wellicht een voorbeeld kunnen zijn welke remedie bij welke gemoedstoestand past. Naar de wandeling krijg je nog een naslagwerk waar je thuis alles nog rustig kunt nalezen.

Kosten

45,- euro voor een wandeling van ruim 1 tot 1,5 uur.

  • Online cursus (als je zelf kennis wilt opdoen van bloesem remedies.) Online cursus bloesem remedie inclusief persoonlijk contact voor alle vragen.

Kosten : 35,- euro

Aanmelden of vragen: