3 oktober 2022

Telefonisch consult buitenlandse/adoptie hond

Een buitenlandse/adoptie hond opkomst of in huis. Waarschijnlijk heb je veel vragen of zoek je hulp over hoe je de hond het best kunt begeleiden. Vragen waar je het liefst antwoord op hebt die in jullie situatie en bij het individue past. Daar kan een telefonisch consult een uitkomst voor zijn.

Tijdens een telefonisch consult neem ik de tijd om naar jullie verhaal te luisten, de meeste buitenlandse honden hebben een eigen verhaal en achtergrond die eerst gehoord mag worden. Vanuit jouw verhaal ga ik jouw antwoord geven hoe je de hond het best kunt begeleiden, wat wel en wat vooral nog niet doen daarom is een telefonisch consult vaak waardevol. Vaak is er al veel te veel voor deze honden. Hoe pak je het aan op het tempo van de hond en vul je zijn behoeftes aan.

Ervaringsdeskundige

Zelf leef ik met 2 honden die ik geadopteerd heb. Nemo een 6 jarige ex straathond uit Bulgarije. Ik heb veel met hem meegemaakt en vooral veel geleerd. Oliver een drie jarig hondje uit Portugal die in een zak is gevonden, zo over een hek gegooid en gedumpt. Allebei hele andere honden met eigen behoeftes en persoonlijkheid. Hoe het is met een adoptie hond te leven heb ik zelf mogen en ben ik het ervaren vandaaruit kan ik mij inleven in jullie situatie waat jullie tegenaan kunnen lopen.

Hoe gaat het in zijn werk

  • Via het contact formulier neemt je contact op
  • Ik neem contact op voor het maken van een afspraak
  • Vooraf stuurt je mij alvast informatie over de hond en eventuele balangrijke informatie. Eventueel met beeld materiaal
  • Op de afgesproken datum en tijd neem ik telefonisch contact op en begint het consult

Kosten

25,- euro voor een uitgebreid consult

15,- euro voor een kort consult

50,- euro voor een maand telefonische begeleiding

Aanmelden of contact