3 oktober 2022

Consult:Jij en jouw buitenlandse/adoptie hond

Een buitenlandse/adoptie hond opkomst of in huis. Waarschijnlijk heb je veel vragen of zoek je hulp over hoe je de hond het best kunt begeleiden. Vragen waar je het liefst antwoord op hebt die in jullie situatie en bij het individue past. Daar kan een consult een uitkomst voor zijn.

Tijdens een consult neem ik de tijd om naar jullie verhaal te luisten, de meeste buitenlandse honden hebben een eigen verhaal en achtergrond die eerst gehoord mag worden. Vanuit jouw verhaal ga ik jouw antwoord geven hoe je de hond het best kunt begeleiden, wat wel en wat vooral nog niet doen daarom is een consult vaak waardevol. Vaak is er al veel te veel voor deze honden. Hoe pak je het aan op het tempo van de hond en vul je zijn behoeftes aan.

Ervaringsdeskundige

Zelf leef ik met 2 honden die ik geadopteerd heb. Nemo een 6 jarige ex straathond uit Bulgarije. Ik heb veel met hem meegemaakt en vooral veel geleerd. Oliver een drie jarig hondje uit Portugal die in een zak is gevonden, zo over een hek gegooid en gedumpt. Allebei hele andere honden met eigen behoeftes en persoonlijkheid. Hoe het is met een adoptie hond te leven heb ik zelf mogen en ben ik het ervaren vandaaruit kan ik mij inleven in jullie situatie waar jullie tegenaan kunnen lopen.

Hoe gaat het in zijn werk

  • Via het contact formulier neemt je contact op
  • Ik neem contact op voor het maken van een afspraak
  • Vooraf stuurt je mij alvast informatie over de hond en eventuele balangrijke informatie. Eventueel met beeld materiaal
  • We bespreken samen hoe ik jullie kan helpen

Kosten

  • 35,- euro voor een uitgebreid telefonisch consult inclusief de online cursus jij en jouw hond
  • 15,- euro voor een kort telefonisch consult van 30 minuten
  • 99,- voor een 4 weeks traject waarbij iedere dag begeleiding mogelijk is op afstand

Live

  • Op locatie bij u thuis 55,- euro exclusief reiskosten
  • In Meijel 40,- euro
  • Traject van 4 sessies 199,- euro

Aanmelden of contact