17 april 2020

Voedingsadvies

Bij een holistische werkwijze hoort ook het kijken naar voeding. Ik geef u graag voedingsadvies alsmede advies over ontvlooien en ontwormen op een natuurlijke wijze.

Ik ben mij in voeding gaan verdiepen door mijn hond Daan. Daan was ernstig ziek en had onder andere epilepsie, schildklier problemen en stijve spieren. Ik kon die aandoeningen helaas niet genezen voor hem, maar heb wel er wel voor kunnen zorgen dat hij zich ook met die aandoeningen zo goed mogelijk voelde.

Ik heb diverse cursussen gevolgd op voedingsgebied. Deze informatie wil ik graag delen met mensen die zich ook willen verdiepen in wat goede voeding is voor een hond. We gaan dan in op onderwerpen zoals zuurtegraad, darmflora, goede vetten en wel of geen groenten.

Omdat ik graag zorgvuldig te werk ga is dit voedingsadvies niet bedoeld voor honden die ernstige gezondheidsproblemen hebben. In dat geval kan ik u wel helpen met een verwijzing naar andere deskundigen.

Het voedingsadvies wordt bij u thuis gegeven. De hond is aanwezig tijdens het advies en mag verschillende hapjes proeven zoals gezonde groenten en kruiden.

De kosten van een los voedingsadvies bedragen 35 euro. Dit is exclusief reiskosten van 25 ct/km.

Voedingsadvies kan ook onderdeel zijn van een balans traject.

Wilt u meer weten over gezonde voeding voor uw hond? Neem dan hier contact op.