5 juli 2016

Voorstellen

Welkom

cropped-13083199_224932594552556_6095952396839014597_n-2.jpg

Voorstellen: Ik ben Cindy Smeets en ik woon sinds 2015 in  Noord Limburg in Ysselsteyn.  Ik ben gediplomeerd instructeur.

Mijn passie voor honden heb ik altijd gehad. En van deze  passie ben ik mijn beroep gaan maken. Zo is “Hondenschool horen zien en ruiken” tot stand gekomen.

“Hondenschool horen, zien en ruiken” is gespecialiseerd in hondengedrag en we trainen beloningsgericht. Wij hebben de beschikking  over een binnen locatie. Zo staat u altijd droog en kunnen de trainingen altijd doorgaan.

Mijn eigen hond heeft mij verteld welke methode de juiste was:
Ik heb mijn opleiding gedaan op een school waar ze de hond lokte met voer. Waardoor de hond een oefening uitvoerde door achter een voertje aan te lopen. Deze methode beviel  mij niet. De hond is alleen maar met het voer bezig en niet met de oefening er is zelden contact. Ook merkte ik aan mijn eigen hond Daan “deze moest mee naar school “dat hij zich helemaal niet happy voelde bij deze methode ook al werd er veel beloont. Er lag teveel druk bij hem. Tijdens de opleiding was ik al bezig met verschillende bijscholingen te volgen en boeken te lezen over honden. Tot ik op een dag het boek Luisteren is leuk! las van Jolein van Weperen. Dit boek sprak mij enorm aan. Maar ik nam geen genoegen met alleen het lezen van het boek ik wou het met eigen ogen zien er ermee aan het werk gaan. Zo kwam ik terecht bij hondenschool De Laar. Hier heb ik stage gelopen en veel mogen leren dat het ook anders kon. Deze methode heb ik bij mijn onzekere hond Daan zelf toegepast en hij is het levende bewijs voor mij dat deze methode veel meer werkte. De hond bloeide helemaal op. Ik kreeg een betrokken hond terug die zelfverzekerder werd. Voor mij het bewijs dat deze methode werkt. En deze wil ik graag delen op de hondenschool.

Diploma’s en behaald certificaten

Opleidingen

Ethologie hond te cursuscentrum Barneveld
Kynologisch instructeur  cursuscentrum Barneveld
Gevorderde kynologisch instructeur cursuscentrum Barneveld
Instructeur actief in het bos
Instructeur hondendenksport
Instructeur Hoopers
Voedingsdeskundige hond

Workshops

Puppy-gym voor instructeurs
T touch

Lezingen en certificaten

Kalmerende signalen
Pijn en gedrag
Pret op de vierkante meter (Judith Lissenberg)
Puppy-gym voor instructeurs
Puberteit hoe begeleid je mensen door deze periode
Intro BAT (Monique Bladder)
Stress bij honden (Monique Bladder)
Socialiseren kun je leren

Stage

Hondenschool DE LAAR ( Jolein van Weperen)

 Bank gegevens:
NL98 RABO0311117643 op naam van C Smeets.
KVK nummer: 66429439