7 mei 2020

Bach bloesem

Wat doet bach bloesem voor honden:

Bach bloesem bestaat uit 38 verschillende remedies, met allemaal een eigen werking hebben. De remedies werken in op het gedrag, gemoedstoestand, emoties en karakter eigenschappen. Wanneer een disbalans ontstaat, De hond zit niet lekker in zijn vel of slaat door in zijn gedrag.

( bijvoorbeeld verlatingsangst, onzekerheid, jaloezie, verdriet, rusteloosheid, verandering waar de hond zich moeilijk in kan vinden ( sterfgeval), agressie, trauma etc.) Door ondersteuning met de bijbehorende bach remedie kan de hond weer terug in balans.

Bach bloesem onderdrukt gedrag niet en is volledig veilig in gebruik. Het is wel belangrijk niet alleen bach bloesem te gebruiken maar ook te kijken naar omgevingsfactoren. Waarom is de hond in disbalans gekomen en wat kan er worden veranderd om dit in de toekomst te verkomen.

Wat kan ik voor jullie betekenen:

Wil je graag dat ik voor de hond een bach bloesem op maat maak wat past bij de hond inclusief advies, dan kunnen we een afspraak maken.

We kunnen dan samen met de hond een stukje gaan lopen, ik kan dan de hond observeren, bij terugkomst gaan we samen om de tafel zitten en samen  kijken welke remedies   passend zijn voor de hond ( Ik betrek de eigenaar er bewust bij , want jij kan jouw hond immers het beste)

De kosten van een bach bloesem inclusief advies en observatie  is 35,- euro

Alleen de bach bloesem is 15,- euro.

Wil je een afspraak maken of meer informatie

klik hier voor het contact formulier