Wel eens afgevraagd wat er in het hoofd van jouw hond omgaat? Als dierentolk kan ik jou hier antwoord op geven. Doormiddel van intuitief en telepathisch contact te maken met jouw hond. Hieronder deel ik alvast 7 inzichten die uit een gesprek met jouw hond kunnen komen.
1. Je hond spiegelt je emoties
Als baasje wil je graag ongewenst gedrag veranderen. Je drukke hond wil je rustiger krijgen. Vaak is het dan goed om stil te staan bij hoe je jezelf voelt. Stress, angst, een kort lontje… het kan allemaal effect hebben op je hond. Door je eigen gedrag te evalueren en te veranderen, is de kans groot dat dit een positief effect op je hond heeft.
2. Je hond geeft wijze boodschappen
Misschien denk je er niet direct aan, maar je hond kan je ook tips geven bij bepaalde situaties of vraagstukken in je leven. Honden voelen ons erg goed aan op energieniveau en willen ons vaak helpen door inzichten te geven. Zo liet een hond tijdens een consult weten dat zijn baasje wat meer aan haar eigenwaarde mocht denken tijdens contact met anderen. Voor het baasje een herkenbaar thema in haar leven en ze was diep geraakt dat het via een gesprek met haar hond naar boven kwam.
3. Je dier voelt meer dan je doorhebt
Oké, honden kunnen niet praten, maar begrijpen en aanvoelen doen ze zeker! Honden voelen de intentie achter alles en pikken ook beelden op via energie en telepathie. Door te praten met je hond of in gedachten beelden te sturen, kun je dingen aan ze uitleggen. Zo begrijpt je hond bijvoorbeeld beter dat je even weg bent voor boodschappen en snel weer terug bent.
4. Je ontvangt al signalen van je hond
We beschikken allemaal over intuïtie (het onderbuikgevoel), maar zijn hier niet altijd bewust van of durven er niet altijd op te vertrouwen. Informatie van een dierentolk kan hierdoor soms een bevestiging zijn van wat je als baasje al dacht of voelde. Net als dat je hond jou aanvoelt, pik jij ook bewust en onbewust dingen op van je hond. Sta eens bewust stil bij wat je gevoel je vertelt als je bijvoorbeeld je hond aan de lijn mee uit wandelen neemt of je hond in de auto meegaat. Vind je hond dit echt fijn?
5. Je hond kan fysieke en mentale klachten overnemen
Dierenliefde is onvoorwaardelijk en zeker richting het eigen baasje. Heeft je hond klachten? Ga dan ook eens bij jezelf na of je geen geestelijke of lichamelijke ongemakken hebt. Het hoeft niet altijd het geval te zijn, maar een dierentolk ervaart vaak een link tussen mens en dier.
6. Je hond kan situaties anders beleven
Als baasje bekijk je vaak situaties vanuit je eigen perspectief en gedachtegang. Daarom komen sommige antwoorden van honden als complete verrassing. Zo was er eens een hond waarvan de eigenaar wilde weten wat hij van zijn voer vond. Het beeld dat de hond liet zien was een lege bak. Om maar even aan te geven wat echt belangrijk is 😉 Zeker in het geval van een labrador.
7. Je hond is weinig bezig met het verleden
Als mensen kunnen we uren malen en praten over het verleden, zonder dat we echt loslaten. We blijven ons blijkbaar liever kwellen met gedachten. Bij je hond werkt dat heel anders omdat hij leeft in het hier en nu. Natuurlijk kan een adoptiedier een probleemervaring meenemen uit het verleden, al zal hij beter in staat zijn om dit te bekijken vanuit de huidige situatie. Een handige tool en iets waar we als baasjes vaak nog iets van kunnen leren!
Hondenschool&dierentolk
Geweldige combinatie vindt ik zelf, en de honden ook. Een hondenschool die verder kijkt dan alleen naar het gedrag. Een hondenschool die de hond ziet voor wie de hond is zonder oordeel over zijn gedrag. Uitleg kan geven wat er speelt bij de hond, zijn baasje en de omgeving waar ze wonen en hoe hiermee om te gaan. Wat wij mogen leren van onze honden. Hoe jij ook leert beter te kunnen communiceren met jouw hond zodat jullie elkaar beter begrijpen.
Hoe gaat het in zijn werk
- Doormiddel van het contact formulier neem je contact met mij op voor het maken van een afspraak, noteer hierbij jouw telefoonnummer.
- Ik neem telefonisch contact op voor een afspraak in te plannen
- De afspraak kan via een telefonisch consult of een wandelconsult zijn
- Tijdens de afspraak stel jij mij al jouw vragen, ik zal via jouw hond antwoord geven. Hiervoor hoeft de hond niet aanwezig te zijn.
Kosten
- 25,- euro telefonisch consult
- 10,- euro voor een 10 minuten gesprek telefonisch
- 25,- euro wandel afspraak zonder hond
- 45,- euro wandel afspraak met hond
- Inloop consult met hond 15,- euro