2 januari 2023

Zoek jij hulp hierbij

Vindt jij het moeilijk om te bepalen wat bij jouw hond precies de oorzaak is van zijn gedrag. Vindt jij het last om het op te lossen. Hoe jij de angst en frustratie kunt verminderen.

Zoek jij ondersteuning tijdens dit proces? Ik help je graag.

Om tot dit inzicht te komen zal ik jouw hond observeren, dit doe ik meestal doormiddel van filmmateriaal. Vervolgens ga ik jou coachen en ondersteunen. Bekijken we of we de hond kunnen ondersteunen met bach bloesem remedies om het proces te ondersteunen zodat jullie weer kunnen genieten. Zonder stress en frustratie. Met wederzijds begrip en vertrouwen tussen jou en jouw hond.

Met mijn begeleiding trajecten ben je niet meer afhankelijk van het wekelijks uurtje op de hondenschool of een eenmalig thuisbezoek

Wanneer je in een begeleidingtraject stapt, hebben wij vaak dagelijks contact en coach ik jouw in allerlei situaties met jouw hond.

Filmen

Ik werk heel vaak met observaties middels video materiaal. Op die manier krijg ik een goed beeld van jouw hond, doordat jij hem in allerlei situaties kunt filmen.

Ik kan op die manier veel meer zien dan bij een huisbezoek. Mijn aanwezigheid vormt ook geen storende factor.

Jij hebt de gelegenheid jouw hond te filmen in situatie die voorkomen in jullie dagelijks leven. Zodat ik echt mee kan kijken wat er precies gebeurt.

Telefonisch gesprekken of videogesprekken

Tijdens onze wekelijkse coaching gesprekken hebben we alle tijd om rustig te spreken wat er aan de hand is en wat er nodig is.

Ik heb dagelijks contact met de hondeneigenaren in mijn begeleidingtrajecten via whatsapp. Steeds krijgen ze feedback over datgene wat ze zijn het doen. De filmpjes die ze toesturen en de situaties waar ze tegenaan lopen.

Veelvuldig contact en snel antwoord op jouw vragen, leidt tot snellere vooruitgang.

Laten we samenwerken aan het welzijn van jouw hond

Overweeg jij om mijn hulp in te roepen.

Kun jij je helemaal vinden in mijn visie, geweldig laten we samenwerken aan het welzijn van jouw hond.

Nu kan ik mij voorstellen dat je graag even met mij wil overleggen of nog een vraag hebt over mijn aanpak. Je wil graag weten hoe ik jou en jouw hond kan ondersteunen zodat je weer samen kunt genieten.

Dan nodig ik je graag uit voor een gratis kennismakings gesprek middeld videobellen of telefonisch.

klik hieronder om een gratis kennismaking gesprek te boeken. Stuur mij alvast jouw vragen door met informatie over jouw hond zodat ik mij zo goed mogelijkop onze afspraak kan voorbereiden.

In het gesprek bespreken we waar jij tegenaan loopt met je hond, wat er nodig is om hier verandering in te brengen en hoe ik jou en jouw hond hierbij kan helpen.