24 oktober 2020

Telefonisch consult (Horen)

Heeft u een vraag of vragen over of aan uw pup, puber of volwassen hond ? Een telefonisch dierentolk consult is de ideale manier om te weten wat er in het hoofd van uw hond afspeelt. U kunt vragen stellen over bijvoorbeeld de opvoeding of het gedrag of wat de hond u te vertellen heeft over zijn situatie of zijn verleden.

 

Hoe gaat het in zijn werk:

Communicatie met dieren gebeurd door het toepassen van intuïtief contact en wordt ook wel dierentolken genoemd. Op deze manier kan er informatie doorgegeven worden tussen mens en dier.  Dit kan een dier zijn dat nog in leven is of een dier dat al overgegaan is. Als dierentolk hoeft het dier niet bij mij aanwezig te zijn, op afstand kan er ook heel goed via een foto gewerkt worden. 

De afgelopen jaren heb ik mijn eigen manier van werken ontwikkeld en zijn er nu meerdere consulten mogelijk. Van een los consult, waarin een vraag gesteld kan worden, tot meer intensieve begeleiding voor het dier bij bijvoorbeeld ziekte of verhuizing. Ook een combinatietraject voor dier én mens behoort tot de mogelijkheden. 

Indien het nodig mocht zijn, kan er een healing aan zowel dier, als mens gegeven worden. 

De kosten van een uitgebreid telefonisch consult bedragen 22,50 euro per half uur. Ik raad u aan om het gesprek zelf op te nemen. Wilt u na afloop graag een verslag van het gesprek dan geldt een toeslag van 7,50 euro.

Heeft u korte vragen dan is een strippenkaart wellicht een mogelijkheid. Een strippenkaart kost 19,50 voor een half uur. Per gesprek worden de minuten afgeschreven.

Wilt u graag een  telefonisch dierentolk consult , stuur dan een mail waarin u uw vraag of vragen zo duidelijk mogelijk omschrijft. Vervolgens zal ik u antwoorden en uw vraag of vragen telefonisch beantwoorden.:

Vul hieronder het contactformulier in dan plannen we een afspraak in.

Contact

Hier een recensie van een telefonisch consult heeft mogen doen. Dit hondje was angstig voor een nieuwe man in haar leven. Laat deze man nu net de nieuwe partner zijn van haar baasje en dagelijks over de vloer komen. Bij het opstaan van meneer ging Bodie tekeer met geblaf. Telefonisch uitgelegd wat wel doen en ook niet. Zie hier het resultaat van angstig naar een relaxe hond.