25 juli 2022

Ascedant Schorpioen

Hoe toont de hond zich aan de omgeving: Ascedant schorpioen

Heeft jouw hond zijn ascedant in schorpioen staan dan komt hij rustig over, soms wat gereserveerd. De hond kijkt eerder de kat uit de boom, kan is spannende of nieuwe situaties overgevoelig en wantrouwend reageren.

De hond voelt zijn mensen en omgeving sterk aan, in een negatieve of drukkende sfeer kan het snel teveel worden. De hond laat zijn emoties niet snel zien totdat het teveel wordt.
Innerlijke rust en zelfvertrouwen zijn belangrijk voor de schorpioen dan zijn ze warm, flexibel en gaan soepel met zijn omgeving om.
Frustratie en ontevredenheid stapelt de hond op, en op een bepaald moment barst letterlijk de bom. Breng deze hond geen onrecht of beledig hem niet, deze hond zal dat moeilijk vergeten en zal dan ook wraak willen nemen. Is er in het verleden iets mis gegaan deze honden zullen daar lang last van blijven houden.

De negatieve kant is dat de hond egoistisch kan zijn. Ze zijn een expert in plannen maken om te krijgen wat ze willen. De hond weet snel jouw zwakke plekken.

Privacy is erg op zijn tijd erg belangrijk, stoor deze hond dan ook niet als hij/zij in zijn mand ligt en zich terug trekt. Ze kunnen dan fel reageren