11 juni 2023

Astrologie en numerolgie

Iedere hond heeft zijn eigen persoonlijkheid, eigen karakter, positieve en negatieve eigenschappen. Het is een levend wezen net als jij en ik.

Als je open staat om hem of haar beter te leren kennen komen jullie dichter tot elkaar. Wist je dat dit kan doormiddel van astrologie en numerologie (getallen leer) en de 5 elementen van jouw hond onder de loep te nemen.

Als we onze hond beter kennen weten wij wat zijn karakter is en welke gemoedstoestanden er uit balans zijn en hoe deze te gaan ondersteunen.

Op welke vlakken komen jij en jouw hond met elkaar overeen en op welke vlakken vullen jullie elkaar juist aan. Wil je hier alles over weten dit leer je in de online cursus ken je hond.

Het zonteken
Dat wat ‘de hond’, is het zonneteken, het teken waarin op het moment van zijn geboorte de zon zich bevond. Het zonneteken wordt ook wel ‘sterrenbeeld’ genoemd. Maar behalve het teken van de Zon zijn er nog zoveel meer factoren die allemaal van belang zijn voor de hond zijn  geboortehoroscoop!

Er is o.a. ook altijd te maken met een ascendant die een grote invloed heeft op de hond zijn persoonlijkheid. En dan zijn er nog de andere planeten, de huizen. En alle aspecten. Kortom, hou dus wel in je achterhoofd dat het onmogelijk is dat de hond alleen maar de kenmerken van een Ram (of een Kreeft, of een Steenbok…) in zich heeft.

Voorbeeld: Stier

Stieren zijn vrij rustig en laten zich niet gauw van de wijs brengen. Ze geven niet snel op. Met vreemde zijn ze wat terughoudend. Ze gaan graag naar buiten, maar liggen liever te luieren dan ze gaan spelen. Ze houden van eten, kunnen dus snel last krijgen van overgewicht. Ze kunnen waaks zijn en hun eten en speeltjes beschermen. Heeft deze hond in zijn Ascedant een vuurteken dan zou het kunnen dat de hond toch meer pit laat zien dan het aardse teken van de Stier.

Numerologie

Numerologie ook wel getallen leer zegt veel over de persoonlijkheid van de hond. De getallen van de geboortedatum worden hiervoor gebruikt.

Heeft jouw hond als geboortegetal een 1 dan zegt dit het volgende over de hond. Hoe we het geboorte getal en naamgetal berekenen komt aan bod in de online cursus.

Enen zijn levendig en vastberaden, zijn vaak dominant in het gedrag en nemen zelden dingen aan van andere.  Het ontwikkelen van zelfvertrouwen staat in hun leven centraal.