6 november 2022

Hoe werkt een edelsteen

Ieder levend wezen is elektrisch geladen, zoals je zelf kunt merken als je een syntetisch kledingstuk uittrekt dat begint te knetteren. Of aan een stroomstootje dat je soms kunt voelen als je jouw hond of een mens of voorwerp aanraakt.

Als jij of jouw hond geruime tijd een edelsteen op je huid draagt of legt, komt de steen direct met de lichaamsenergie, waardoor er een overdracht plaatsvindt tussen de elementen in de edelsteen en die in het lichaam. Er bestaat een verband tussen hetgeen via de huid wordt opgenomen en het innerlijke van een lichaam. Hierdoor treedt een wisselwerking op tussen de huid en een mineraal.

De edelsteen reageert reageert op de lichaamsenergie, waardoor de elementen loskomen en door het lichaam worden opgenomen.

Als jij of de hond een tekort hebben aan de elementen waaruit de edelsteen is opgebouwd, zullen deze elementen zich naar de plekken verplaatsen waar het tekort zich voordoet.

Op deze manier kan het lichaam op een natuurlijke wijze specifieke tekorten aanvullen. Dat leidt uiteindelijk tot een algehele verbetering van de conditie en daardoor zullen bepaalde aandoeningen veel beter kunnen genezen.