2 augustus 2022

Honden en mensen chakra’s

Mensen hebben zeven grote chakra’s met veel kleintjes eraan. Honden hebben er ook zeven en nog één extra het sleutelchakra. De chakra’s liggen langs de wervelkolom. Alle dieren met een wervelkolom hebben chakra’s.
Als ik mijn handen op een hond leg en de stroom van de chakra waarneem. Kan ik de energie voelen. Als de energie tegen de klok in gaat. Weet ik dat de healing werkt, maar dat het chakra uit balans is. Als de energie met de klok mee gaat, weet ik dat de hond weer in balans komt. Als dan de stroom met de klok mee stopt weet ik dat het chakra weer in evenwicht is.

De chakra’s van honden zijn groter dan bij mensen in verhouding tot hun lichaam. Ze hebben ook een actievere trilling. Ook is de weerstand als het wegduwen van de hand als het chakra weervin balans is, sterker dan bij mensen.
Honden zijn veel bescheidener in wat ze nodig hebben. Ze vragen voedsel, water, onderdak,  Gezelschap en vrijheid. Het kan honden niet schelen hoe hun  mensen eruit zien, hoe oud ze zijn of wat voor kleren ze dragen. Ze kijken naar de lichtheid van onze ziel en naar wie we werkelijk zijn.
Daarom zijn hun chakra’s groter en krachtiger. Honden zijn ook directer wat ze tijdens de behandeling nodig hebben.

Met enige oefening is het makkelijk om de beweging wat de chakra’s van honden te voelen, met de klok mee, ertegen in, vibraties, verticale of horizontale veranderingen. Als je het niet kunt voelen is dit geen ramp laat de hand rusten en ontspan en laat de energie zijn werk doen. Je voelt of weet wanneer het voldoende is.