17 september 2020

Honden oppas met gedragsadvies aan huis

Bent u op zoek naar een oppas voor uw pup of volwassen hond? Gaat u uit huis voor werk, boodschappen, bezoek of hobby’s? Dan help ik u graag.

Ik pas op uw hond in zijn eigen vertrouwde omgeving. Daarbij bied ik meer dan een standaard oppas. Als expert in hondengedrag observeer ik tijdens het oppassen uw hond, ik kijk hoe hij zich gedraagt en wat hij nodig heeft. Dit kan in verschillende situaties, bijvoorbeeld tijdens het spelen, tijdens de omgang met andere huisdieren of tijdens het wandelen.

Na afloop van het oppassen geef ik concrete, persoonlijke tips die u kunnen helpen in de opvoeding of de omgang met uw hond. Oppas en gedragsadvies in één!

Naast dat het oppassen zinvol is door de tips die u krijgt, zorg ik er uiteraard voor dat uw hond een gezellige tijd heeft in uw afwezigheid. Door mijn jarenlange ervaring als hondencoach kan ik altijd iets verzinnen wat uw hond leuk vindt of nodig heeft. Bijvoorbeeld een lekkere boswandeling, speur- en zoekspelletjes (ik neem speelmateriaal mee) of een heerlijke massage.

Door de één op één service kan ik de hond goed blijven observeren waardoor de hond niks tekort komt en er ook op tijd ingegrepen kan worden als iets teveel is.

Alle honden zijn welkom, zeker ook pups.

De tijden en dagen zijn in overleg. De kosten bedragen 20 euro per uur exclusief reiskosten van 19ct/km. Wilt mij vaker op vaste basis als oppas inschakelen, dan is korting mogelijk.

Gunt u uw hond de beste oppas? Neem dan zeker contact op.

Ervaringen van anderen

“We zijn erg blij met Cindy als oppas voor onze pup. De puppytijd vinden wij soms best zwaar. Onze pup is erg lief, maar vindt het lastig om zelf rust te vinden en zoekt graag continu onze aandacht. 

Door Cindy, die we kennen van de invididuele puppycursus, in te schakelen als oppas kunnen mijn vrouw en ik wat energie bij tanken en ons richten op andere zaken.  

Daarbij merken we dat onze pup het heerlijk vindt als Cindy er is. Hij geniet van de (mentale) speelactiviteiten die ze met hem doet en nadat zij heeft opgepast gaat hij fijn een paar uur slapen. Ook werkt zij tijdens het oppassen aan een betere omgang met de kat zodat we gemakkelijker met zijn vieren kunnen samenleven in één woonkamer. De perfecte oplossing voor iedereen!” (Czes Kobylko, Blerick).

Bent u op zoek naar een hondenoppas in de regio Meijel, Deurne, Weert, Horst, Sevenum, Panningen, Helden, Venray, Overloon, Venlo of Tegelen? Klik hier om contact op te nemen!