2 januari 2023

Hulp nodig bij de opvoeding

Wil je graag ondersteuning bij de opvoeding van jouw pup. Vindt jij het moeilijk om te bepalen wat jouw pup precies nodig heeft wat de oorzaak is van zijn gedrag en hoe je jouw pup hierbij kunt begeleiden.

Zoek jij ondersteuning tijdens het puppy proces? Ik help je graag.

Met mijn begeleiding trajecten ben je niet meer afhankelijk van het wekelijks uurtje op de hondenschool of een eenmalig thuisbezoek

Wanneer je in een begeleidingtraject stapt, hebben wij vaak dagelijks contact en coach ik jouw in allerlei situaties met jouw pup

Filmen

Ik werk heel vaak met observaties middels video materiaal. Op die manier krijg ik een goed beeld van jouw pup, doordat jij hem in allerlei situaties kunt filmen.

Ik kan op die manier veel meer zien dan bij een huisbezoek. Mijn aanwezigheid vormt ook geen storende factor.

Jij hebt de gelegenheid jouw pup te filmen in situatie die voorkomen in jullie dagelijks leven. Zodat ik echt mee kan kijken wat er precies gebeurt.

Telefonisch gesprekken of videogesprekken

Tijdens onze wekelijkse coaching gesprekken hebben we alle tijd om rustig te spreken wat er aan de hand is en wat er nodig is.

Ik heb dagelijks contact met de hondeneigenaren in mijn begeleidingtrajecten via whatsapp. Steeds krijgen ze feedback over datgene wat ze zijn het doen. De filmpjes die ze toesturen en de situaties waar ze tegenaan lopen.

Veelvuldig contact en snel antwoord op jouw vragen, leidt tot snellere vooruitgang.

Laten we samenwerken aan het welzijn van jouw pup.

Overweeg jij om mijn hulp in te roepen.

Kun jij je helemaal vinden in mijn visie, geweldig laten we samenwerken aan het welzijn van jouw pup.

Nu kan ik mij voorstellen dat je graag even met mij wil overleggen of nog een vraag hebt over mijn aanpak. Je wil graag weten hoe ik jou en jouw hond kan ondersteunen zodat je weer samen kunt genieten.

Dan nodig ik je graag uit voor een gratis kennismakings gesprek middeld videobellen of telefonisch.

klik hieronder om een gratis kennismaking gesprek te boeken. Stuur mij alvast jouw vragen door met informatie over jouw hond zodat ik mij zo goed mogelijk op onze afspraak kan voorbereiden.

In het gesprek bespreken we waar jij behoefte aan hebt, wat er nodig is om hier te komen en hoe ik jou en jouw pup kan helpen.