21 oktober 2022

Naamgetal van jouw pup

Het getal van je pup zijn naam. Telkens wanneer je naam van je hond uitspreekt vindt er een trilling plaats. Het naamgetal beschrijft hoe de hond zijn rol in het leven speelt. Het is een persoonlijk nummer dat samen met zijn geboorte nummer een beeld geeft over de persoonlijkheid van de hond. Houd rekening ermee dat jouw pup nog in ontwikkeling is.

Schrijf de cijfers onder de letters van de hond zijn naam en tel ze vervolgens bij elkaar op. Tel de losse cijfers van dat getal net zo lang door tot je er één overhoudt.

ABCDEFGHI
JKLMNOPQR
STUVWXYZ
123456789

Voorbeeld:

NEMO

N=5 E=5 M=4 O=6

5+5+4+6=20

2+0=2

Naam nummer: 1

Deze hond zal een eigen willetje hebben. Heb veel geduld met deze hond ze hebben een sterke eigen wil en zal dus doen wat die zelf wilt. Ze zijn echt trouwe beschermers en waken over hun plekje en over de mend in huis. Ze zijn onafhankelijk maar meestal hebben ze de behoefte om wel te knuffelen wanneer het ze zelf uitkomt. Energie hebben ze genoeg dus zorg voor voldoende beweging.

Naam nummer: 2

Knuffelen is aan deze hond wel besteed. Deze hond vindt het heerlijk om in gezelschap te zijn. Ze zijn over het algemeen vrij rustig van aard. Kunnen wat verlegen zijn of schuw naar buitenstaanders. Het zijn gevoelige honden die kunnen waarderen om goed verzorgd te worden. De meeste honden houden van water om in te spelen. Harmonie om zich heen vinden ze prettig, omgeving moet wel rustig aanvoelen. Bij teveel drukte zal de hond zich willen terug trekken naar een rustigere omgeving. Voor stemmingen en emoties zijn deze honden enorm gevoelig alsof ze een ingebouwde radar hebben.

Naam nummer 3:

Deze honden zijn wel snel afgeleid en springen van de hak op de tak en laten graag van zich horen. Ze hebben veel energie maar het zijn wel lieve honden. Ze willen er graag bij horen en eisen hun plekje wel op. Wel hebben ze veel beweging nodig om hun energie kwijt te kunnen.

Naam nummer 4:

Structuur en routine zullen deze honden erg fijn vinden en ook nodig hebben. Ze zijn gehecht aan regelmaatven zijn niet zo dol op veranderingen. Liefst hebben ze voeding, wandelingen en training op vaste tijden zodat ze weten wat er komen gaat. Een hond met een vier hecht zich vaak maar aan één of twee personen. Hieraan zullen ze zich ook volledig toewijden en zelfs opeisen.

Naam nummer 5:

Vrijheid is helemaal hun ding, ze zitten niet zo graag opgesloten. Ze hebben gevoel voor humeur en zijn avontuurlijk ingesteld. Wel zoeken ze regelmatig de grenzen op. Deze honden gaan graag naar buiten, dan willen ze wel het liefst iets te doen hebben ( spelen, wandelen) ze gaan graag overal mee naar toe. Ze willen graag meer van de wereld zien. Het zijn intelligente honden die graag gezelschap hebben van een ander dier of persoon. Onderneem regelmatig iets met deze honden anders gaan ze zich snel vervelen.

Naam nummer 6:

Harmonie en vrede daar hebben 6 honden extra behoefte naar. Ze houden niet van ruzies of van een bedrukte sfeer. Willen graag een onderdeel van het gezin zijn en hebben veel behoefte aan gezelschap. Het zijn zeer slimme honden, die sterk de stemming aan voelen in huis of van een persoon. Ze willen graag verwent worden. Doe dit met mate zodat het gezond blijft voor de hond. Het zijn zeer sociale honden en erg loyaal.

Naam nummer 7:

Deze honden zijn erg verbonden met degene die voor ze zorgt. Het zijn intelligente honden die graag iets nieuws leren. Van tijd tot tijd hebben ze behoefte om even niks te doen en alleen te zijn. Ze trekken zich dan terug naar hun plekje. Hun eigen ruimte kunnen ze proberen op te eisen. Dat kan de bank zijn of zelfs je hele slaapkamer. Ze zijn soms stiekem en kunnen bezitterig zijn. Sta dus sterk in je schoenen en geef duidelijke grenzen aan.

Naam nummer 8:

Deze honden hebben erg veel energie, ze kunnen lang doorgaan. Zijn doorzetters en willen graag de baas zijn. Staan graag in het middenpunt van de belangstelling en kunnen dit opeisen. Ze willen graag voor je werken, wel willen ze daarvoor beloond worden. Dit kan een knuffel zijn of wat lekkers. Besteed je veel aandacht aan de hond dan werken ze kei hard voor je.

Naam nummer 9:

Een negen hond is een gevoelige hond. Ze voelen goed aan hoe het met jouw gaat of je blij of verdrietig bent. Ze kunnen dan ook als je verdrietig bent veel bij je willen zijn, ze hebben dan graag fysiek contact.

Het zijn zachtaardige honden, ze leren graag op een vriendelijke manier. Ze kunnen slecht tegen een harde hand en dwingende taal, omdat ze zich afstemmen op jouw stemming en gevoelens.