23 oktober 2020

Puppy cursus

Welkom puppy!!!

 

Het avontuur is begonnen de pup is bij jullie thuis. Nu wil je een goede start maken met de pup en ga je op zoek naar een puppycursus (anders was je niet op mijn website uitgekomen)

Wil jij graag een puppycursus volgen die gericht is op de individuele behoeftes van de pup. Waar de pup sociale vaardigheden leert in de praktijk en ruimte krijgt om de wereld te ontdekken. Jij alle ruimte krijgt voor jouw vragen te stellen. Bekijk dan het cursus aanbod voor puppybegeleiding.

 

Voordelen individuele puppycursus 

  • Flexibiliteit qua dag, tijdstip en duur, ideaal voor mensen met wisselende werktijden
  • Geen minimumleeftijd, de pup is welkom vanaf het moment dat hij bij jou is
  • Volledig inenting is niet noodzakelijk voor deelname vanwege 1:1 lessituatie
  • Optimale socialisatie, passend bij het tempo en karakter van de pup
  • Lessen worden specifiek afgestemd op de (gezins)ssituatie
  • 100% individuele aandacht, leren zonder afleiding of wachten op anderen
  • Het hele gezin kan meedoen, ook de kinderen
  • Positieve benadering vanuit respect en vertrouwen
  • Telefonisch of in de praktijk advies
  • Verschillende mogelijkheden voor begeleiding te krijgen, met verschillende prijsklasses

Telefonisch puppy consult

Wandeling consult voor puppy’s (puppycursus)

Informatie/artikelen over puppy’s en hun ontwikkeling en opvoeding

Aanmelden of contact

 

Contact

https://horenzienenruiken.nl/#contact

 

Ervaringen van anderen

Eerst begonnen met mijn pup Snuit bij een andere hondenschool met traditionele groepslessen. Omdat ik dacht dat dit de enige juiste manier was om je pup te socialiseren. De lessen waren echter totaal ongeschikt voor hem. Aan de ene kant verveelde hij zich door het steeds wachten op anderen en aan de andere kant raakte hij overprikkeld door alle verschillende pups en eigenaren. Halverwege ben ik met de lessen gestopt en overgestapt naar Cindy. Bij Cindy kregen wij precies die aandacht en handvatten die Snuit nodig had. Cindy voelt honden op alle niveaus geweldig aan waardoor ik Snuit beter ben leren begrijpen en ik hem goed kan ondersteunen in zijn verdere ontwikkeling. Wil je het beste voor je pup? Ga dan naar Hondenschool Horen, Zien en Ruiken!” (Heleen Bos, Venlo) 

“Samen met onze pup een hoop lessen gevolgd, alles was 1 op 1 en aangepast aan wat wij en de pup nodig hadden. We hebben geleerd te kijken en luisteren naar onze hond: wat heeft ze nodig, hoe zit haar karakter in elkaar etc. Cindy gaat het gesprek met je aan en luistert naar je observaties, vragen en knelpunten. Via tips en theorie legt ze zaken helder uit en helpt je verder op weg. Onze hond was/is onzeker en heeft moeite om te gaan met prikkels. Dmv speuroefeningen vergroten we samen met Cindy het zelfvertrouwen. Dmv massages laten we de hond ontspannen en prikkels verwerken, iets wat ze nog steeds erg fijn vindt. Omgaan met prikkels blijft voor haar een uitdaging, maar het gaat steeds beter. Cindy stuurt regelmatig documenten met theorie door en ze is vrijwel altijd bereikbaar voor vragen etc. Hierdoor kregen wij het gevoel dat we echt begeleid werden door een betrokken trainster. Wil je je hond beter leren kennen, tegemoetkomen aan zijn/haar behoeften en een band opbouwen? Neem dan zeker lessen bij Cindy!” (Lisanne Peeters, Venray)

“Hele fijne hondenschool, ideaal dat je zo kan instromen. En een goede les methode. Mijn hondje vindt het geweldig om zo te kunnen leren. Elke les is leuk ingedeeld, elke keer wat anders.” (Sabrina Peeters, Milheeze)

“4 jaar geleden zijn wij in contact gekomen met Cindy en haar hondenschool. Wij waren op zoek naar een hondenschool die de tijd en aandacht had voor Bagus. We wilden niet in een groep gegooid worden maar echt een op een les krijgen. Nooit spijt gehad van deze keuze. Samen hebben we veel geleerd. Niks was teveel. Ik kan iedereen Cindy en haar hondenschool aanbevelen. Iemand met zoveel liefde en passie voor de hond…” (Rowena Kroon-Dikhoff, Blerick)

“Leuke lessen met een instructeur die verstand van zaken heeft. Het welzijn van de hond staat voorop waardoor je hond leert dat het geweldig leuk is om met je en voor je te werken. Blije hond en blije baas!” (Francoise Jansen, Gennep)

“Fijne hondenschool. Lekker privéles met niet alleen aandacht voor je hond maar zeker ook voor jou. Met Balou op les geweest. Heel veel geleerd. Ook leuk zijn de wandelingen door het bos.” (Mariska Ottenvanger, Liessel)

Puppycursus en wandeling

 

Contact

Bent u op zoek naar een hondenschool en puppycursus in Limburg of ZO Brabant?

Bel of app dan naar 06-51990363 of stuur een mail. Ik zie uit naar uw bericht!