25 juli 2022

Vissen 19 februari- 20 maart

Planeet: neptunes ( regeert de zee ) enorme grote gevoeligheid, telepatische eigenschappen, zijn vaakdromerig en in een andere wereld.
Waterteken: gevoeligheid
Positieve energiekant: zachtaardig, intuitief, bescheiden, emotioneel, sympatiek, herderziend.
Negatieve energiekant: veranderlijk, redeloos, depressief, timide

Omschrijving:
Vissen zijn van nature lief en hebben een vredige omgeving nodig, ze zijn snel gestresst. Net als leeuw honden worden deze honden soms gepest vanwege hun niet agressieve karakter. Het liefst vermijden ze conflicten.
Ze kunnen angstig zijn hier is dan geen echte reden voor te vinden. De ene keer zijn ze wel bang en de andere keer niet.
Het zijn rustige honden, die geschreeuw of een gevecht vreselijk vinden. Ze voelen jouw gemoedstoestand erg goed aan en zijn erg zorgzaam als je dat nodig hebt. Deze honden zijn erg intuitief wees je ervan bewust als je met deze honden traint ze voelen aan wanneer je boos of opgewonden bent. Ze stoppen dan met wat ze aan het doen zijn, alleen maar om je te plezieren. Ze lijken af en toe wel helderziend. Ze hebben een goed geheugen en hebben een afwisselende opvoeding nodig.

Vissen zijn onafhankelijk, ze doen wat ze willen zonder de aandacht van andere te trekken.
Gehoorzamen doen ze wel, bijna zelfs tot het slaafs toe. Deze honden moeten leren voor zichzelf op te komen. Als die dat niet kan vlucht hij eerder weg.

Het is een hond die zo nu en dan rust wilt of alleen wil zijn. Geen hond voor een druk gezin. Al zijn ze wel gek op kinderen en speelt er graag mee.

Lichaamsdelen waar de hond sneller last van kan krijgen: voeten en het lymfestelsel

Sterrenbeeld mens wat goed match: kreeft, schorpioen, maagd

Bachbloesem remedie:

Aspen: gevoelig en intuitief, krijgen veel prikkels binnen. Kunnen angstig zijn zonder aanwijsbare reden; de ene keer zijn ze wel bang de andere keer niet.
Agrimony: vermijdt eerder conflicten of gaat dan juist de clown uithangen, de hond kan niet tegen onrust in huis dit is te merken dan zoekt hij/zij zonderd de hond zich af.
Clematis: dromerig; slaapt veel en is ongeïnteresseerd
Centaury: vis honden houden veel rekening met andere; de hond komt niet snel op voor zich zelf of de druk wat er verwacht wordt moet teveel zijn. Dan zijn ze snel geiiriteerd.