28 december 2022

Vraag het je hond

Wel eens afgevraagd wat er in het hoofd van jouw hond omgaat? Als “dierentolk” kan ik jou hier antwoord op geven. Doormiddel van intuitief en telepathisch contact te maken met jouw hond.

Tijdens het consult kan er duidelijkheid komen wat er speelt bij jouw hond, waar bepaald gedrag vandaan komt. Wat jouw hond van jou nodig heeft of wat hij voor jouw duidelijk probeert te maken. En antwoord op jouw vragen waar je graag antwoord op wilt.

Werkwijze: Horen, zien en ruiken

Op intuïtieve en telepatische wijze leg ik contact met jouw hond de antwoorden wat ik dan krijg deel ik jouw tijdens ons telefonsch contact. Hierdoor wordt jij gelijk betrokken in ‘ het gesprek’ en kun je gelijk feedback geven of vragen stellen die dan zijn aandacht vragen op het gegeven antwoord van jouw vraag. Ook kan ik jouw boodschappen aan jouw hond doorgeven. Verhuizing wat eraan komt, jouw wensen, angst voor honden etc.

Kosten:

25,- euro per consult

Aanmelden