4 oktober 2022

Zoeken en speuren

Wil jij op een ontspannen manier met jouw adoptie hond bezig zijn? En hem tegelijkertijd op een leuke manier mentaal uitdagen? Ga dan met hem zoeken en speuren!  Zoeken en speuren is een fijne activiteit die tegemoet komt aan de natuurlijke behoefte van uw hond.

Tijdens de lessen wordt er op geen enkele manier druk op jouw hond gelegd. Jouw hond mag zelf ontdekken hoe hij gaat zoeken en speuren. Elke hond doet dit op zijn eigen manier. Jij leert kijken naar de lichaamstaal van jouw hond en kunt zien hoe hij in zijn element is als hij mag doen wat hij graag doet: zijn neus gebruiken. De lessen zijn zo opgezet dat de hond altijd succes heeft. Dit geeft de hond een super goed gevoel, wat bijdraagt aan zijn zelfvertrouwen wat net zo belangrijk is voor een hond uit het buitenland.

De zoek- en speurlessen die ik aanbied zijn geschikt voor alle honden vanaf 12 weken oud. Speuren kan iedere hond. De lessen zijn individueel en echt een moment van jullie samen, zonder te hoeven wachten op anderen tijdens de les. Samen zoeken en speuren is een geweldige manier om de band met jouw hond te versterken.

Speuren en zoeken is zeer geschikt voor buitenlandse hond. Het is een bezigheid waarbij de hond veel denkwerk moet verrichten. Zelf zoeken naar mogelijkheden leert ze meer zelfvertrouwen te ontwikkelen. Samen tot het eind komen ontwikkeld jullie band.

De speurlessen zijn lekker in de natuur we maken er een hele beleving van. Tussen de oefeningen zullen we veel tijd samen doorbrengen en zullen mijn twee adoptie honden ook aanwezig zijn. Zo voelt het voor de hond nog completer en natuurlijk. Lekker met de groep erop uit.

Hoe gaat het in zijn werk:

  • Via het contact formulier neemt je contact op
  • Ik neem contact op voor het maken van een afspraak
  • Op de afgesproken datum en tijd ontmoeten we elkaar en gaat het avontuur beginnen

Kosten

  • Kennismakingles 35,- euro van 45 minuten
  • Losse les 35,- euro van 45 minuten
  • Neem je 5 lessen af betaal je 30 euro per les