kennismaking, informatie

Wilt u kennismaken met ons, onze manier van werken.

Onze manier van werken is nog vrij nieuw in deze tijd maar wel onderbouwd.

Wij gebruiken als enigste geen voer/ snoepjes etc in onze cursussen. Wij leren onze cursisten echt kijken naar hun hond wat deze op dat moment nodig heeft. Pups mogen bij ons alles rustig aan doen, wel worden zij begrenst in situaties. Ons werktempo ligt op het tempo van de pup wij gaan niks overhaasten waar een pup nog niet toe aan is. brokjes of voertjes zijn dan ook niet nodig vaak verteld een pup dan ook veel meer. is een hond van jongs af aan al gericht op voer dan krijgen wij een hele andere band met onze hond.

Onze lessen spelen zoveel mogelijk in de praktijk af. In het bos of in het dorp. Liever begeleiding aan huis dit is ook mogelijk.

In de praktijk daar gaat een pup socialiseren, honden wat op dat moment op straat lopen, verkeer wat er dan is, maar vooraf gaand krijgen de meeste pups eerst ruim de tijd voor een relatie op te bouwen met zijn nieuwe gezin. Een pup wat nog geen relatie heeft opgebouwd met zijn nieuwe gezin hoort niet in de drukte thuis op wie moet deze pup dan terug vallen. Hij vertrouwd nog niemand voor de 100%

 

Nieuwsgierig hoe wij de socialisatie aanpakken en wat wij dan wel doen zodat de hond komt als wij hem roepen, Hoe wij zonder trucjes de hond leren niet te springen?

mail naar info@horenzienenruiken of bel 0651990363   dan maken wij kennis en leg ik mijn manier van werken graag uit.