De reden dat ik individuele coaching ben gaan opzetten

De reden dat ik een individuele coaching ben gaan opzetten?

Omdat ik merk dat er behoefte is aan bewustwording. Dat herken ik uit mijn verleden met mijn honden. Ik wist gewoon heel veel niet. Dus hoe kon ik dan wel anders gaan handelen? Ik wist het niet, maar ik had wel hulpvragen. En geloof me dat waren er echt wel wat bij elkaar. Ik heb echt verschillende opleidingen gevolgd. We hebben cursussen gevolgd (meerdere), privé trainingen gekregen en ga zo maar door. Of het werkte? Tsja, soms werd het wel wat beter. Maar dan had ik het gevoel dat er vooral symptoombestrijding werd geleverd. Als je hulpmiddel X gebruikt ben je van al je problemen af. Los van dat ik van het probleem af wilde zijn, wilde ik vooral weten WAAROM.

WAAROM doet mijn hond wat ‘ie doet? Het leek mij een logisch gevolg dat als ik de ‘waarom-vraag’ kon beantwoorden, ik gemakkelijker op hem in kon spelen. Mijn hond is mijn beste vriend. We zijn een soort van 2 handen op 1 buik. Ik heb uren met hem gelopen, en ben ik zelf gaan puzzelen. Zelf gaan leren en ontdekken. Het kon toch niet zo zijn dat we enkel antwoorden krijgen op het symptoom? Ik ben zelf niet zo symptoombestrijder (haha, is dit wat 😂). Ik geloof enorm in het geheel, van de invloed van lichamelijke klachten, tot jouw aandeel, het verhaal van de hond, de omgeving en alles er op en er aan. Ik geloof dat je het ene niet los kan zien van het andere. Een onderwerp die ook vaak terugkomt in mijn coaching. Het staat met elkaar in verbinding. Wil jij aan de slag met je hond? Ben je nieuwsgierig geworden naar de coaching . Wil jij je opgeven? Vul het contact formulier in.