Kennismaking met hondenpraktijk Samen naar Balans

Sinds één maand is de hondenschool uitgebreid met de hondenpraktijk Samen naar Balans. Graag wil ik u kennis laten maken met mijn praktijk door middel van een samen naar balans sessie tegen een interessante introductie prijs.

Honden reageren op lichaamstaal en emoties, op wie wij zijn en wat wij doen. Het is dus belangrijk om als eigenaar de juiste lichaamstaal te hebben en de juiste energie. Maar ja dat is vaak makkelijker gezegd dan gedaan.

Samen gaan we in de balans sessie op onderzoek uit. Waar loopt u tegenaan, waar zitten de blokkades in de omgang met uw hond, waar komen deze vandaan, waarom lukken bepaalde zaken niet en wat heeft u en wat heeft u hond echt nodig om een goede balans te krijgen?

Er is al heel veel geschreven over hoe je een hond moet opvoeden/trainen. Naar mijn mening is het vooral belangrijk een hond te leren begrijpen, naar hem te luisteren, met hem te communiceren en vooral aan te tonen dat je een betrouwbare begeleider bent.

De hond heeft een verhaal en u heeft een verhaal, samen vormen jullie een systeem. In deze sessie gaan we holistisch te werk, waarbij ook gebruik gemaakt kan worden van ondersteunende natuurlijke middelen (zoals een Bachbloesem).

De communicatie met uw hond kan met de juiste aanpak al snel verbeteren wat zal leiden tot meer rust en ontspanning.

Durft u het avontuur met mij aan te gaan? Een avontuur waarin we met u en uw hond samen aan de slag gaan? Ik maak een plekje in mijn agenda vrij als u verder wilt groeien in de connectie met uw hond en u openstaat voor een holistische werkwijze.

De balanssessie vindt bij u thuis, in de eigen vertrouwde omgeving van uw hond.

Kosten van deze kennismaking sessie zijn nu 30 euro voor 1,5 uur, normaal prijs 50 euro.

Prijs is exclusief reiskosten à 19 ct/km met een maximum van 7,50 euro.

Gunt u uw hond en uzelf meer balans en rust? Klik dan hier om contact op te nemen.