Werkgebied uitbreiden

Vanaf 1 oktober ga ik mijn werkgebied uitbreiden om nog meer honden en eigenaren te kunnen helpen. Vanuit Meijel rijd ik naar plaatsen in Zuid-Oost Brabant en Noord- en Midden Limburg. Bent u op zoek naar een hondenschool en woont u in omgeving van Meijel, Weert, Deurne, Helmond, Liessel, Asten, Venray, Overloon, Venlo, Tegelen, Panningen, Helden, Horst, Sevenum of Roermond? Neem dan zeker contact op.

Alle lessen zijn individueeel en vinden plaats bij u thuis of op een locatie bij u in de buurt. Hierdoor is er voor u geen reistijd. Ook is het voor de hond veel prettiger om te leren in zijn eigen dagelijkse praktijk. Er hoeven geen situaties in scene te worden gezet en voor mij is direct zichtbaar waar u mogelijk tegenaanloopt met u hond. Dit in tegenstelling tot wanneer er gewerkt wordt op een trainingsveld. Daar kan het voorkomen dat een hond niet springt of aan de lijn trekt, terwijl dit wel gebeurt bij u thuis.

Door de individuele begeleiding zijn er minder lessen nodig dan in een groepssituatie. Er wordt altijd maatwerk geboden zodat alle lessen passen bij u en uw hond.

Naast de indviduele puppycursus en hondencursus bied ik ook specifieke speur- en zoekactiviteiten aan voor honden vanaf 12 weken. Deze lessen vinden plaats bij een bos bij u in de omgeving of thuis. Samen lekker bezig zijn waarbij u uw hond de leukste mentale uitdaging kunt bieden. Meer weten? Klik hier om contact op te nemen.